Bedrijfsinfo

LAMMINEUR IJZERWAREN-GEREEDSCHAPPEN

 

Aan z'n gereedschap kent men de vakman

 

 

1. IJZERSTERKE ERVARING

Al meer dan 100 jaar levert LAMMINEUR handwerktuigen, gereedschappen en ijzerwaren aan de grote en de kleine industrie. Dankzij deze ervaring speelt LAMMINEUR feilloos in op uw huidige en evoluerende behoeften. Van het kleinste boutje tot het meest gesofistikeerde gereedschap, LAMMINEUR staat u met raad en daad bij.

2. GEDEGEN SERVICE

Het hele jaar door kan u bij één van onze medewerkers terecht. Standaard levert LAMMINEUR binnen de 48 uren, maar ook voor dringende zaken kunt u bij ons terecht. Tevens houdt LAMMINEUR u op de hoogte van bijzondere aanbiedingen. Onze showroom biedt u de mogelijkheid de door u gewenste materialen te komen kiezen en/of uit te testen.

3. STAALHARDE KWALITEIT

LAMMINEUR verkoopt alleen vakmanschap. Dat is niet alleen een principe, maar ook een ambitie. Kwaliteitsprodukten in een assortiment zonder franjes. Deskundig advies op grond van ervaring uit het verleden en de uitdaging van vandaag. Laat het ijzerwaren, gereedschap, handwerktuigen of tuinmaterieel zijn: LAMMINEUR heeft datgene wat u zoekt, namelijk de kwaliteit die u eist van uw eigen werk.

4. TEVREDEN KLANTEN

Inderdaad, tevredenheid van de klanten staat centraal in de bezorgdheid van onze onderneming. De eisen en vereisten van onze klanten bepalen dan ook mee het aanbod. Meer dan 100 jaar ervaring, service en kwaliteit: dat is het vakmanschap dat LAMMINEUR u ten dienste stelt.

Copyright 2020 Lammineur
Webdesign by Cathedral Design Antwerpen Cathedral Design Antwerpen.
JumpStart JumpStart PRO v1.20
Login